sunnuntai 19. elokuuta 2012

Söpöä siihen asti kunnes se on maanista

Ensin löytyi Las Palmasista ihanan värikäs kaksiosainen suolasirotin. Koska tässä huushollissa ei vielä olla iästä huolimatta kunnolla aikuistuttu, oli tällainen söpö eläinhahmo aivan liian hauska liikkeeseen jätettäväksi. Saahan sitä joka kodissa ainakin yksi hauska esine olla.

keraaminen sirotin matkamuisto


Sitten löytyi kirpputorilta veikeät koirasirottimet, ja totta kai koirataloudessa pitää sellaiset olla. Olivat vielä ihan tyylikkäätkin, ainakin minun jokseenkin löyhien kriteerieni mukaan.

keraamiset sirottimet

Kahden ensimmäisen kuvan taustalla näkyykin syy kolmannen sirotinsetin ostamiseen, ei olisi reilua kissaa kohtaan jos kodistamme löytyisi vain koirahahmot. Nämäkin tulivat vastaan lähikirpparilla, joka valitettavasti tänä kesänä lopetti toimintansa ainakin toistaiseksi; nyt joudun lähtemään kauemmaksi jos kirpparille tekee mieli.

posliinisirottimet

Mutta millä selitän tämän viimeisen setin? Meillä ei ole lehmiä, eikä tietääkseni ole tulossakaan, siitä huolimatta ammut lähtivät eilen kirpparikierrokselta mukaan. 

pientavarat sisustamisessa

Jospa nämä nyt riittäisivät, ennen kuin tästä tulee jo harrastus. Lehmillekin löytynee käyttöä, aiemmissa on suolan ja pippurin lisäksi mm. valkosipuli- ja chilijauhetta joten eivät ole jääneet pelkäksi koristeeksi. Sirotineläinlaumasta huolimatta keittiö on meillä toistaiseksi kaikkein selkeimmin sisustettu ja siellä suurin osa esineistä sekä tekstiileistä on edes jokseenkin yhteensopivia, tilaa vain saisi olla enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti