torstai 23. elokuuta 2012

Kun hätä iskee

Tänään olikin aika kiireinen päivä, mutta mahtui siihenkin silti yksi kiva kirpparilöytö. Tai oikestaan kaksi, toinen löytö vaan menee siskolle synttärilahjaksi, joten en voi esitellä kuvallisesti kuin yhden. Nyt olenkin sitten sen yhden askeleen verran lähempänä Art Deco -kotia, sillä mielestäni tämä keraaminen wc-kyltti sopii hyvin kyseisen aikakauden tyyliin, kunhan ensin liimailen osat tukevammalle pohjalle. Tällä hetkellä pohjana on vain lepsu pahvi, joka ei pidä osia suorassa ja jonka varassa en uskaltaisi ripustaa kylttiä yhtään minnekään.

wc kyltti kylpyhuoneen kyltti
Nyt ei tarvitsekaan enää kuin vaihtaa melkein kaikki huonekalut ja iso osa muustakin sisustusmateriaalista niin unelmieni koti on valmis. Onneksi en sentään täyttä Art Deco -sisustusta suunnittele, ja tämän ostoksen myötä olen ainakin hitusen lähempänä suunnitelmien toteutumista. Aina ei tarvitse ostaa isoa tai kallista, pienilläkin hankinnoilla voi aloittaa ja saada ympärilleen sellaista tunnelmaa mitä haluaa. 

Kyselyynkin on muutama ihminen vastannut, ja näyttääkin siltä että ainakin ideoinnista sekä inspiraatiosta voisin jo piakkoin kirjoitella postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti