maanantai 20. elokuuta 2012

Bed & breakfast

Koneelta löytyi noin vuosi sitten ottamiani kuvia pienestä "hotelliaamiaisesta" jonka laitoin valmiiksi sillä aikaa kun mies käytti koiraamme aamulenkillä. Mukava pieni piristys arjen keskellä, tämän voisin toteuttaa tässä joku päivä uudestaankin. 

keittiön sisustus

 Kuvassa näkyykin sopivasti kirpparilöytöjä, kuten etualalla olevat murokulhot, hassun kanapariskunnan kuvalla koristeltu kahvimuki (niitä on toinenkin kuvassa olevan lisäksi), pieni hillokuppina toimiva astia, murojen tarjoiluastiana toimiva iso syvä lautanen, Arabian valkoiset leipälautaset ja patongin kori. Tarkkoja hintoja en enää muista, mutta kaikki ovat olleet välillä 0,50-2,50 euroa. Lisäksi kaitaliina, joka jäi touhuamisen keskellä silittämättä, on myös kirpparilta ostettu. Keitetyt kananmunat ovat Teema-sarjan pienessä kulhossa, tuota sarjaa meillä onkin turkoosina ruokalautaset, pienet kulhot ja isot syvät lautaset. Mukavan raikas väri ja kestävät hyvin käyttöä sekä pieniä kolhujakin. Tekokukista en oikeasti välitä, mutta kuvassa näkyvä yksinäinen kukkanen on äitini pakkotyrkyttämä yksilö, joka on toistaiseksi saanut jäädä koska kissakin tykkää leikkiä sillä. Eikä se onneksi ihan kamalasti pistä silmään tuossa pöydällä, vaikka jossain sopivassa välissä hankkiutunen siitä eroon.piristystä arkeen
 Oranssi apupoika oli jo silloinkin mukana kaikessa, vaikkei ikää vielä kovin paljoa ollutkaan. Kuvasta puuttuvat ainakin jogurtti ja tuoremehu, jotka odottivat vuoroaan jääkaapissa. Ruokapöytä ja neljä tuolia löytyivät Huuto.netin kautta, hinta muistaakseni 25 euroa. Unelmapöytäni olisi hieman toisenlainen, mutta nykyiseen keittiöön on tämäkin varsin sopiva ja tietysti edullinen hintakin oli aika tärkeässä roolissa pöytää etsiessä. Pöydän alla on iso, metallinen ja kannellinen roskapönttö, turkoosi tietysti sekin ja erittäin kätevä keittiössä, jossa roskiskaappiin ei millään mahdu kaikki erilaiset kierrätettävät sekajäteroskien lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti