perjantai 21. syyskuuta 2012

Puuma pusikossa

Tässä yhden kuvan myötä syy, miksi ei kannata niitä uusimpia, hienoimpia ja kalliimpia ulkoiluvaatteita laittaa päälle kun lähtee metsälenkille koiran kanssa. Ainakaan silloin, jos koira on samanlainen pensaissa ja puskissa viihtyä vauhtihirmu kuin Sutki. Onneksi tänäänkin jätin vielä uudemmat housut kaappiin, ja laitoin vanhat Puman pöksyt jalkaan.

lenkkeilyhousut
Juosta rymistelimme läpi ryteikköjen, kunnes toinen lahje takertui oksaan ja lopputulos näkyykin kuvasta. Hervoton reikä ja kuraiset housut. Kura sentään lähtee ihan vaan pesemällä, reikää pitää sitten koittaa ommella ja paikkailla. Nämä housut ovat muuten olleet aika täydelliset ulkoilupöksyt; ohuet mutta tuulenpitävät, kuivuvat todella nopeasti (jopa saman lenkin aikana jos alussa sataa ja lopuksi paistaa aurinko) ja talvella alle mahtuu hyvin lämmittävät fleecekalsarit. Jospa saisin vielä pelastettua nämä takaisin käyttöön, niin ei tarvitsisi aivan vielä lempilenkkihousuista luopua.

2 kommenttia:

  1. Ohnou, onneksi oli tosiaan vanhat ja jo käytetyt housut... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan, olisi harmittanut vähän enemmän jos olisin sattunut laittamaan vasta äsken kesäalen loppujämistä löytyneet uudet pöksyt. No käyttöönhän nämä ulkoiluvaatteet olen hankkinut, enkä hienosteluun :D

      Poista