lauantai 15. syyskuuta 2012

Flirttailua

Eilisessä lähetyksessä, jonka siis lopulta onnistuin sieltä Postista saamaan, minulle tuli vähän täydennystä Lily Lololta meikkivarastoihin. Samalla kun sain kätevästi siitä siskolle myös pientä yllätystä laitettua synttäripakettiin, hän nimittäin tykkää meikkailla paljon enemmän kuin minä. Olisi jo kovasti houkuttanut tilata vasta äskettäin lanseerattu ripsiväri, mutta koska olin ehtinyt ostaa uuden ripsarin juuri ennen sitä, hillitsin vielä toistaiseksi itseni. Yhden huulipunan tilasin kuitenkin, jotta pääsen sitäkin testaamaan. Lähetyshän tuli taas todella nopeasti, tilauksen tein viime viikonloppuna ja torstai-iltana olisi laatikko ollut jo haettavissa. 

huulipuna sävy french flirt
Huulipunan sävy on French Flirt, ja siihen päädyin lopulta melkein arpomalla sillä olisin voinut kuudesta tarjolla olleesta sävystä ottaa viisi. Vain kaikkein ruskeimmalta näyttänyt ei houkutellut, minulle ei ole koskaan sopinut korallin ja ruskean sävyt huulipunissa. 


huulipuna sävy french flirt
Testasin tätä punaa jo tänään, vaikka ei ollutkaan käyntiä kuin ruokakaupassa ja pihakirppiksellä, ja huulipuna tuntui koostumukseltaan aika mukavalta. Huuleni ovat hitusen kuivan oloiset, ja tämä oli tarpeeksi kosteuttava levittyäkseen kuivillekin huulille nätisti eikä se korostanut röpelöisiä kohtia niin kuin jotkut kokeilemani huulipunat ovat tehneet. Sävy näyttää aika tummalle puikossa, mutta on huulilla sitten tarpeeksi luonnollinen jotta sitä voisi käyttää ihan arkipäivänäkin. Huulipunia voisinkin tilailla lisää, jos vain käyttäisin niitä useammin. Nyt ehkä riittää tämä yksikin koska en kuitenkaan joka päivä ole väriä huulille laittamassa.

mineraalimeikit huulipuna Lily Lolo
Tuollaiselta se sitten huulilla näytti, rajaukset on vähän miten sattuu kun kiiressä ennen lähtöä keksin huulipunaa ruveta laittamaan. Kovasti kyllä ne pinkimmätkin sävyt tai jopa se kaikkein tummin houkuttelisi, pitäisikö tässä näin vanhoilla päivillä opetella kulkemaan huulipunassa ihan arkenakin.


mineraalimeikki jauhemainen meikkipohja China Doll ja Porcelain
Tilasin myös purkillisen meikkipohjaa, eli vasemmalla näkyvän sävyn nimeltä China Doll. Oikealla on kaikken vaalein eli Porcelain, joka on sitten todella vaalea. China Doll on tällä hetkellä minulle parempi, kun iho on vielä kesän jäljiltä "ruskettunut". Lainausmerkit siksi, että kuten kuvastakin voi nähdä en todellakaan kummoisesti rusketu. Tuossa ihoni taitaa olla tummimmillaan mitä se on koskaan ollut, yleensä olen vieläkin vaaleampi.


mineraalimeikit Lily Lolo mineraalimeikkipohja
Tässä kuvassa näkyy ehkä paremmin noiden kahden sävyn väriero, ja näitähän voi sitten sekoitella keskenään jos tuntuu että kumpikaan ei ole juuri se sopiva vaan tarvitsisi jotain siltä väliltä. Tilasin tällä kertaa myös sen kaipailemani peiteaineen, ja lisää Flawless Silk -puuteria. Peiteaine on myös todella vaalea, mutta sitä en vielä ehtinyt tarkemmin testailemaan, joten se pääsee oikeaan käyttöön vasta ensi viikolla.


mineraalimeikit Lily Lolo
Tässä vielä lähikuva, jossa näkyy miten luonnollinen lopputulos meikkipohjalla ja mineraalipuuterilla tulee. Tänään en laittanut silmien alle sitä korjaavaa sävyä enkä myöskään käyttänyt ripsiväriä, ja vetäisin meikkipohjankin muutamassa sekunnissa kun mies hoputti jo kauppaan lähtemään, enkä silti näyttänyt hirviöltä. Perinteisillä meikkivoiteilla olisin saanut tuhertaa peilin edessä ties kuinka kauan ja lopputulos olisi ollut vähemmän kaunis. Tässä olen siis jo tullut kotiin ja meikit ovat olleet lärvissä paikoillaan jonkin aikaa. Iho oli ennen meikkaamista todella punaisen läikikäs sekä reilusti näppyläinen, silti suurin osa epätasaisuuksista peittyi pelkällä meikkipohjallakin. Pisamat eivät onneksi kuitenkaan kokonaan peity, en varmaan tunnistaisi itseäni peilistä ilman reilua satsia pisamia.

2 kommenttia:

 1. Upea huulipuna, sopii sulle tosi hyvin! Ei liian voimakas, mutta erottuu. Ja voi huokaus miten kaunis iho sulla on, niin tasainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)
   Olikin vaikea valita väriä, kun eihän netin kautta pysty millään tietämään miltä se huulipuna sitten oikeasti näyttää, mutta ihan tyytyväinen olen nyt tuohon sävyyn. Ja ihon tasaisuudesta saan kyllä kiittää noita meikkejäkin, oikeasti olen useimmiten paljon läikikkäämpi. Sattui onneksi myös olemaan hyvä päivä iholla kuvia ottaessa, välillä ärtyy enemmän ja kukkii oikein kunnolla :/

   Poista