torstai 6. syyskuuta 2012

Haaste

Kristiina K antoi minulle ensimmäisen blogihaasteeni, joten tokihan sitä oli heti tartuttava tuumasta toimeen. Ideana on kymmenen kuvan avulla kertoa siitä, mistä blogissa on kyse. Kaivelin koneilta esiin sekä vanhempia että tuoreempia kuvia tätä pientä katselmusta varten; koitin valita sellaiset, jotka parhaiten edustavat tuoreen blogini ajatusmaailmaa. Vielähän tämä tästä varmasti jonkin verran muokkaantuu kun vasta niin vähän aikaa olen blogia kirjoitellut.

talvimaisema Jyväskylä
 1. Elämä

Sellainen tavallinen elämä, johon kuuluu niin pienet harmit kuin ilonaiheetkin, mutta josta kuitenkin voi nauttia joka päivä.


ehrmann maitorahka pikku nälkä
2. Arki

Tylsään arkeenkin voi sisältyä paljon huumoria, jos asioita oikealla tavalla katsoo. 


violetit kynttilät sisustus
3. Tunnelma

Aina ei tarvitse matkustaa kauas, tai tehdä isoja muutoksia että voisi kokea eri tunnelmia ja nauttia eri kulttuurien tuotoksista. Kotonakin voi tehdä aikamatkan tai kulttuurikierroksen maailman ympäri vain pienillä vaihtelulla arjen rutiineihin.


Shakespeare lainaukset
4. Ideat

Minusta on mukava lukea ja nähdä kuvia toisten hyvistä sekä hauskoista oivalluksista, ja vielä mukavampaa on kehitellä niitä itse. Kuvassa on hyvin pieni idea, pehmomaskotin sisään ommeltu magneetti tekee siitä hauskan seuralaisen jääkaapin oveen. Joskus ideat ovat suuria, joskus pieniä, ja joskus ne epäonnistuvat, mutta silti ideointi on aina mukavaa puuhaa.

possu amigurumi

5. Käsityöt

Enimmät käsityöhöpötykseni kirjoitan tarkempine ohjeineen käsityöblogiini, mutta täälläkin niitä tulee näkymään tyyliin ja sisustukseen liittyen. Possuista ei tässä blogissa pääse eroon.


ruisleipä ja piimää
6. Ruoka

Ruoka on hyvää, varsinkin hyvä ruoka. Ruoka kuuluu niin arkeen kuin juhlaankin, ja erityisesti erilaisia leipomuksia on kiva kokeilla aina kun siihen löytyy sopiva hetki.


jackie o jakku
7. Tyyli

Tyylini on jo tuostakin muutaman vuoden takaisesta kuvasta ehtinyt kehittyä, ja vaikka en olekaan muotivirtausten orjallinen seuraaja on tyyliasioita kiva pohtia ja etsiä uusia ideoita omaan pukeutumiseen. Kuvan asuun halusin saada sopivasti 60-luvun fiilistä olematta kuitenkaan liian tätimäinen.

lemmikit päiväunilla
 8. Koti

Olen kotona viihtyvää sorttia, useimmat harrastuksenikin ovat sellaisia joita voi kotona kätevästi puuhailla. Kotiimme kuuluvat tietysti karvakaveritkin, jotka ovat aina kaikissa askareissa mukana.


vanha koru
9. Kirpputorit

Kirpputoreilta tulee usein tehtyä mahtavia löytöjä, jotka on kiva jakaa muidenkin kanssa. Tavaroiden kierrätystä voi tehdä muillakin tavoilla, vaikkapa sukulaisten ja ystävien kesken. Samalla tulee elettyä edes hitusen ekologisemmin, kun kaikkea ei tarvitse hankkia uutena. Kuvassa viime kirpparikäynnillä löytynyt rintakoru.

muuttopäivän sotku

10. Sisustaminen

Meillä sisustuksessa mennään mukavuuden ja helppohoitoisuuden ehdoilla, silti haluan vähitellen tähän kaaokseen jotain järjestystä ja tyyliä. Aivan niin paha kuin muuttopäivänä otetussa kuvassa tilanne ei enää ole, mutta tähän asuntoon tuskin rupean enää mitään isompaa mullistusta tekemään. Odottelen rauhassa tulevaisuudessa häämöttävää muuttoa, jonka myötä pääsen blogissa esittelemään sisustuksen muokkautumista omaa silmää miellyttäväksi. Tyylisuunnista erityisesti Art deco on minulle mieleinen, mutta siitäkin haluan poimia vain tietyt ideat omaan käyttööni, ja sovittaa ne muun sisustuksen kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti