sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pitkä päivä

Tänään siirrettiin kelloa taas kerran tunti taaksepäin ja käytinkin ylimääräisen tunnin heti aamulenkillä hyväksi kun kiersimme Sutkin kanssa tavallista pidempään haistelemassa kaikkea mahdollista. Annoin tosin hauvan hoitaa enimmät haistelut ja tyydyin itse vain katselemaan. 

valkoinen koira
Lumi on karvapallon mielestä mahdottoman kiva asia, sitä voi kaivaa, sitä voi syödä, sillä voi leikkiä ja siinä on kiva köllötellä. Pakkanenkaan ei vauhtia hidasta, kahtena viime talvena kolmenkymmenen asteen pakkasillakin tämä kaveri olisi viettänyt ulkona aikaa vaikka kuinka kauan ja makoili hangessa sen näköisenä ettei ole kiire minnekään. Tänään ei onneksi sentään ole niin kylmä ollut, niin hihnan toisestakin päästä löytyvä olento on tarennut ulkoilla pidempään.

herätyskello päivämäärällä
Niitä kelloja piti siis tänään muistaa siirrellä oikeaan aikaan, onneksi tietokoneet ja kännykät osaavat tehdä sen itse niin jäljelle ei enää kovin montaa kelloa jäänyt. Tämä retrohenkinen yksilö löytyi tänä syksynä Siivouspäivänä eräältä myyjältä tuolla pihalla, mutta se jäi silloin kaiken romppeen sekaan odottelemaan oikeaa paikkaa. Tänään sitten kaivoin sen esiin siirtäkseeni senkin oikeaan aikaan, joten nyt voisinkin vielä putsata tahrat kellosta ja etsiä sille sopivan sijainnin täältä huushollista. Kellolla oli hintaa kolme euroa ja siinä on myös herätystoiminto. Päivämääränkin se näyttää, kunhan muistaa itse joka aamu painaa nappia jotta numero muuttuu yhtä isommaksi. Hyvä onkin kun näyttää päivämäärän, niin ei pääse tärkeät päivät unohtumaan. Kuten tämäkin päivä eli vaalipäivä. Äänestysosion hoidimme miehen kanssa jo iltapäivällä, nyt voimmekin sitten viettää leppoisan illan kotosalla ja odotella tuloksia.
 

6 kommenttia:

 1. Vaalivalvojaisia täälläkin, kutimen kanssa... Mies kotiutunee puoliltäöin, kun äänet on laskettu. Kävi päivällä ottamassa tunnin tirsat, että silmä on kirkkaana vielä viimemetreillä. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsitöiden parissa sitä onkin hyvä seurata niin vaalivalvojaisia kuin linnan juhliakin, ainakin itse tulee vähän kaikkea katseltua neuleiden kera :D

   Poista
 2. Meilläkin rakastetaan lunta, eikä paukkupakkanenkaan haittaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla koirilla (ainakin paksuturkkisilla) yleistä tämä rakkaus lumeen ja pakkaseen :)

   Poista
 3. Sutkilla on niin paksu turkki, ettei näemmä vähästä hätkähdä. Mutta miten teillä on jo noin paljon lunta, härregyyd?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkkia tuolla tosiaan riittää. Näyttää kuvissa aina niin isolle, mutta jos turkin leikkaa pois niin alta paljastuu ihan hoikka poika :D
   Tänne satoi viime perjantaina aika reilu satsi lunta, itsekin hämmästelin herätessä lumen määrää :)

   Poista