keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kymmensormijärjestelmä

Vilukissana palelen sisälläkin suurimman osan vuodesta, ja koska istun päivittäin paljon tietokoneen ääressä jäätyvät sormet vielä muuta kroppaa helpommin. Onneksi sain tänään pääteltyä vain nelisen vuotta kesken olleet neulotut kämmekkäät, nämä siis jo silloin muinoin tein nimenomaan kirjoitushommia varten ettei tarvitsisi sormet sinisinä näppäimistöä takoa. Välillä epäilen ettei minulla kierrä veri raajoissa laisinkaan, sen verran viileät ne ainakin ovat heti kun lämpötila laskee ulkona alle 20 asteen. Siis ihan plusasteen, parhaiten nimittäin voin ja toimin yli 25 asteen lämpötilassa. Helteitä ei siis minun mielestäni voi olla koskaan liikaa.

kämmekkäiden neulonta
Lankana näissä on Lontoosta ostettu silkkinen neulelanka, joka on kyllä ihanan pehmeää ja lämmintä mutta jo noin heti uutena kovin höytyväistä ja nyppyistä. Eiköhän nämä silti kevyttä sisäkäyttöä kestä. Lisäisin tähän jonkin hienon valokuvan lankojen hankintapaikasta eli aina niin kiehtovasta Lontoosta, niitä kuvia olisi reilusti mistä valita kunhan vain ensin löytäisin ne. Kuvia on siirrelty turvaan koneelta toiselle aina kun yksi laite on uhannut pimahtaa vanhuuttaan, ja nyt en enää muista mihin kuvat on tällä kertaa siirretty. Ehkä ne jokin kaunis päivä vielä tulevat tiedostoja penkoessa vastaan. Jos eivät, niin sitten on pakko matkustaa uudestaan paikan päälle museoita kiertämään ja ottamaan uusintakuvat, kamala homma mutta ehkä voisin sen verran uhrautua. Niitä ihania museoita alkaakin jo olla kova ikävä.

2 kommenttia:

 1. Mistä nappasit ohjeen, vai teitkö omasta päästä?

  Kannatan lämpimästi uhrautumista uudelle Lontoon-reissulle! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta päästä keksin ohjeen, aina välillä sovittamalla.

   Kyllä se varmaan joskus on uhrauduttava, vielä jäi paljon näkemättä vaikka monissa paikoissa ehdinkin edellisellä reissulla pyöriä :)

   Poista