keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Mopo lähti käsistä

Sydän tykyttää ja kädet vapisevat melkein vieläkin, sillä tänään en ollut ihan varma olenko hereillä vai näenkö vain unta,  sillä niin paljon ihanuuksia löysin kun kävin kotimatkalla tutulla SPR:n kirpparilla katsomassa, olisiko sinne tullut mitään uutta. Aluksi en nähnyt mitään erityistä, ja sitten kiersin takaosaan tarkastelemaan käsityötarvikkeita. En ollut uskoa silmiäni kun huomasin muutaman kirjasen melkein piilossa yhden hämärän hyllyn kätköissä. Tutisevin käsin selailin niitä varovasti ja pidätin henkeäni etsiessäni hintoja sillä mitä olen nettihuutokaupoista nähnyt, näillä kirjoilla on yleensä ihan reilusti hintaa. 

Olen vielä niin täpinöissäni, etten malta parempaa esittelyä kirjoista naputella, sen vuoro on sitten kun olen rauhassa tutkinut ja hipeltänyt näitä aarteita.

Tässä lähikuva langoista, kirpparin lankakoritkin sattuivat olemaan ylitse tursuavan täynnä. Mopo lähti vähän käsistä, mutta loppujen lopuksi enempää en raaskinut ostaa, joten sinne jäi vielä muillekin lankoja haalittavaksi.

Kuvausapulainen malttoi hetkeksi siirtyä syrjään, niin yllä olevasta kuvasta näkee mitä kaikkea pientäkin nippeliä sieltä löytyi. Kuvista puuttuu lisäksi reilun kokoinen vanupussi, sellainenkin sieltä kaikkien muiden ihanuuksien lisäksi löytyi. Nyt menenkin sitten ihmettelemään, että miten kummassa löydän vielä näille kaikille tarvikeille tilaa kaapeista. Onneksi on joulu tulossa niin osa langoista ja kankaista muuntuu lahjoiksi, jolloin vapautuu edes hieman paikkoja näille uusillekin tulokkaille.

4 kommenttia:

 1. Eikun just silloin pitää ostaa, kun löytää tarvitsemansa ja oikealla hinnalla! :-) Erittäin mielenkiintoisen näköisiä neulekirjoja, luen innolla jos teet raportin.

  Aurinkoa torstaille ja kuvausassarille rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli kerrankin kohdillaan, yleensä kun sillä kirpparilla tuntuu hinnat olevan hitusen yläkanttiin niin yllätyin kun melkein kaikki käsityösälä oli niin halvalla :o
   Assari kiittää rapsutuksista :)

   Poista
 2. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Rakastan vanhoja käsityökirjoja, ja langatkin lähtevät helposti mukaani jos niihin kirppiksillä törmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kirjat ovat ihania, niissä on mukavasti tunnelmaa :)

   Poista