tiistai 6. marraskuuta 2012

Pientä piristystä

Nykyinen keittiö ei ole mikään unelmieni tyylikäs kokkauspaikka, mutta pienillä lisäyksillä siitäkin on tullut hieman käytännöllisempi ja viihtyisämpi. Uusin lisäys on itse neulottu tiskirätti, joka valmistui pari päivää sitten. Olen joskus aiemminkin neulonut näitä rättejä, niihin saa kätevästi langanjämiä käytettyä.

keittiön sisustus
Toinen kätevä apuväline on jo muutaman kuukauden käytössä ollut Ikean pumppupullo astianpesuaineelle, sen avulla ei tule lurautettua litratolkulla pesuainetta tiskien sekaan, ja toki se on myös nätimpi kuin se muovinen pullo missä tiskiaine myydään. Tämähän on vanha tuttu idea, mikä on monissa lehdissä ja blogeissa jo nähty, mutta nyt olen siis itsekin päässyt ihan käytännössä toteamaan sen toimivaksi kun sopiva pullo lopultakin löytyi. Pesuaineena meillä on aina jotain muuta kuin sitä "perustuoksua", sillä se haisee mielestäni todella inhottavalle, pistelee oikein nenässä. Tällä hetkellä on pirtsakkaa omenaa, mutta pidän myös sitruunasta, aloe verasta ja muista pirteän raikkaista tuoksuista.

jyväskylä syksyllä
Sisällä on niin hämärää, että yritin ottaa tiskirätistä parempaa kuvaa parvekkeellakin, mutta ulkonakin on niin harmaata että kuvausassarikin tuumasi ettei tänään valokuvaus onnistu. Harmi kun kaikki kaunis lumi suli pois, voisi jo sataa lisääkin niin ei olisi jatkuvasti näin ankean näköistä ulkona ja joulutunnelmaankin olisi helpompi päästä kiinni pehmeän lumista maisemaa katsellessa.

2 kommenttia:

  1. Vois tosiaan tulla sopivasti lunta, että olisi kaunis joulu & sellaiset 5 astetta pakkasta (EI enempää). Onneksi täällä paistaa tänään aurinko, eli ei valittamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin saimme nauttia tänään auringosta, ja pakkasta saisi tosiaan olla tuolla lailla sopivasti; ei liikaa ettei palella mutta sen verran ettei ole loskaista ja märkää :)

      Poista